PËr ne

FINTAX eshte nje firme lokale qe operon ne Republiken e Kosoves, e cila ofron shërbime Regjistrimit dhe likuidimit te shoqerive, te kontabilitetit, taksave dhe keshilla per biznesin si dhe sherbime tjera per nje game te gjere te bizneseve, institucioneve financiare dhe per organizatat jofitimprurese.

FINTAX  eshte nje firme lokale qe operon ne Republiken e Kosoves, e cila ofron shërbime Regjistrimit dhe likuidimit te shoqerive, te kontabilitetit, taksave dhe keshilla per biznesin si dhe sherbime tjera per nje game te gjere te bizneseve, institucioneve financiare dhe per organizatat jofitimprurese.

FINTAX  sjell njohurite e saj per tregun vendor me eksperiencen shume vjeqare te stafit te saj, duke u ofruar klienteve te saj sherbime te nje cilesie te larte.

Objektivi yne eshte per te ofruar klienteve tane nje sherbim te panderprere gjat gjithe kohes. Ne e dime se kudo qe te jeni, marredheniet e ngushta dhe efektive jane te rendesishme per ju prandaj ne jemi te angazhuar per bashkpunim afat-gjate si keshilltari juaj i besuar.
Objektivi yne kryesor për klientët tanë është ngritja e produktivitetit të bizneseve të tyre, duke u ndihmuar të kuptojnë përfitimet që u sjellin shfrytëzimi i shërbimeve tona. Ne ofrojmë shërbime të kualitetit të lartë. Ne jemi kompani që ofron shërbime dhe angazhohemi për një bashkëpunim afatgjatë me klientët tanë. Duke ndërlidhur njohuritë tona të gjëra për bizneset, me aftësitë e specializuara në Kontabilitet, Analiza Financiare, vlerësime dhe konsultime të bizneseve, taksave, klientët tanë janë më afër njohurive të nevojshme personale dhe individuale, si dhe këshillave që u nevojiten për të qenë të suksesshëm.

Our Agents

Arben Halili

CO - Owner

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nderim Beqiri

CO - Owner

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Flokarta Idrizi

General Manager

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Merita Aliu

General Manager

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.