https://fintax-ks.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_09.png
https://fintax-ks.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_11.png

Fintax

Mirë se vini
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://fintax-ks.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_10.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://fintax-ks.com/wp-content/uploads/2021/11/team.png
“Fintax ju prezënton.”
Nderim BeqiriThemelues

FINTAX eshte nje firme lokale qe eshte themeluar ne vitin 2010 si Fintax Expert tani vepron me emrin FINTAX  ne Republiken e Kosoves, e cila ofron shërbime Regjistrimit dhe likuidimit te shoqerive, te kontabilitetit, taitimeve dhe keshilla per biznesin si dhe sherbime tjera per nje game te gjere te bizneseve, institucioneve financiare dhe per organizatat jofitimprurese.

 

Merita Aliu
Vjosa Osmani
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image